Gratis kennismakingsgesprek

Oriënteren

Een therapeut, coach of supervisor kiezen die bij je past is niet makkelijk. Soms word je doorverwezen of krijg je tips van vrienden, collega’s of familieleden. Vaak kijk je toch even op internet of zoekt daar naar iemand die de ervaring, expertise, visie, werkwijze en ‘uitstraling’ heeft die je geschikt lijkt. Het kan zijn dat je meerdere kandidaten vindt en twijfelt over wie je zult bellen of mailen. Met meerdere kennismaken wordt een kostbare zaak als ze allemaal het kennismakingsgesprek al in rekening brengen.
Ik wil je hierin tegemoet komen.

‘Klik’ en verstandhouding

Naast ervaring en expertise is ook de ‘klik’ en verstandhouding tussen jou en je therapeut/coach van belang. Tijdens een eerste ontmoeting met iemand zijn we ons hier altijd meer of minder van bewust.
Ik stel voor dat als je kennis maakt met een therapeut/coach je jezelf niet zomaar ‘in behandeling’ geeft. Sluit de persoon tegenover je bij je aan? Is er op zijn minst sprake van wederzijdse sympathie? Biedt hij/zij je een goede balans tussen veiligheid en uitdaging?
Een goede match is het halve werk!

Kennismaken

Tijdens het kennismakingsgesprek, de intake, bespreken we natuurlijk wat je bezig houdt, waar je last van hebt en/of wat je in ontwikkeling wilt brengen. Ik geef je terug wat me opvalt en leg je mijn beleving en gedachten voor. Natuurlijk merk je dan al iets van mijn werkstijl en bejegening. Aan het eind van dat gesprek besluiten we of we een vervolgafspraak maken, of we samen een traject zullen starten, of dat jij/jullie je nog wat wilt bezinnen en misschien ook nog met een ander wilt kennismaken.

Gratis kennismakingsgesprek, tenzij

Mochten jij of jullie besluiten om niet met mij verder te gaan, dan was dit kennismakingsgesprek gratis.
Gaan we samenwerken, voor een korte of langere periode, dan factureer ik het eerste gesprek wel.
Hoewel ik me realiseer dat weinig collega’s zo werken, wil ik jou, jullie en ons op deze manier de mogelijkheid bieden om een goede en gemotiveerde keuze te maken. Ik vind dat degene met wie je na de kennismaking in zee gaat dat eerste gesprek dan in rekening kan brengen. Het was dan toch de eerste belangrijke sessie.

Deel deze pagina op:

Ook ’s avonds
mogelijkheden

Lid van beroepsverenigingen:

met klachtenprocedures en eisen t.a.v. permanente nascholing, super- en intervisie

nvagt  nap_breder ecp_kleineapeagt